Cùng học tiếng anh trực tuyến


    Bộ đề KTHK II Tiếng anh lớp 8

    Share

    Admin
    Admin

    Tổng số bài gửi : 17
    Join date : 29/04/2013

    Bộ đề KTHK II Tiếng anh lớp 8

    Bài gửi by Admin on Wed Apr 09, 2014 6:30 pm

    I/ Trắc nghiệm: Chọn câu trả lời đúng nhất
    1. The weather .................. nice yesterday.
    a. is b. was c. will be d. has been
    2. It's difficult ................ your direction.
    a. to follow b. following c. to following d. followed
    3. Would you mind .............. in the front of the Taxi, Mark?
    a. sit b. to sit c, sitting d. siting
    4. The boy ................. over there is my brother.
    a. stand b. stood c. standing d. being stood
    5. I was cooking for dinner ...........................................
    a. Then the phone rang b. then the phone was ringing
    c. When the phone rang d. when the phone was ringing.
    6. The leader said that ................... to award the prize to you .
    a. He is pleasing b. he was pleasing
    c. he is pleased d. he was pleased
    7. On Christmas Eve, people often ...................... a tree
    a. are decorated b, were decorated c. decorating d. decorate
    8. He asked me ..................................
    a. Where I like coffce or not b, Whether I liked coffce
    c. What I liked coffce d, Which I liked coffce
    9. What's was wrong with your printer?
    a. It didn't work b, It's doesn't c, It hasn't work d, It won't work.
    10. The Statue of Liberty was ................. to the USA by the french.
    a. contructed b, designed c, completed d, presented
    II/ Đọc đoạn văn và làm các bài tập.
    The position with computer is very similar today. A few years ago, computers (1) .....................very large and expensive. Business managers and rich people ordered them but they (2) ..................... know how to use them. In many countries, however the situation (3) ..................... now completely changed. A lot of people not only own microcomputers but also know how (4) ...................... them.
    a. Chọn từ đúng cho mỗi chỗ trống
    1,
    a. were b, are c, have been d, is
    2,
    a, don't b, doesn't c, not d, didn't
    3,
    a, has b, have c, had d, are
    4,
    a, used to b, to use c, using d, used
    b Trả lời câu hỏi sau:
    1. What were computers like a few years ago?
    ..................................................................................................
    2. How about the computers now?
    ..................................................................................................
    III/ Viết lại các câu sau theo gợi ý:
    a, To go swimming is interesting
    It's ..............................................................................................................
    b, I kicked the ball in to the goal yesterday.
    The ball ......................................................................................................

    -----------------HẾT -----------------


    TEST 2

    I/ Choose the suitable words or phrases to fill in the blanks ( 3ms)
    Cool the burns immediately so as to ............ tissue damage
    A. ease B. relieve C. minimize D. maximize
    Milk bottles can be ..................after being cleaned
    A. reused B. recycle C. thrown away D. broken
    The old lamp ............... in china is five dollars
    A. meke B. makes C. to make D. made
    Millions of christmas eards ...............every year
    A. were sent B. are sent C. send D. is sending
    He had his father..................... his watch
    A. fixed B. fixing C. to fix D. fix
    He asked me ............... a driving licence
    A. if I have B. whether I have C. if I had D. whether I have had
    II/ Complete the passage with the suitable words in the box
    Relatives; top; preparations; holiday; put; are; although; bought

    Christmas is the biggest ................(1) of the year in the most of Britain. Celebrations start on 24 December,christmas eve, ................(2) there have been several weeks of ..................(3) before hand. The christmast trees, presents, food, drinks and decorations have been ...............(4). Christmas cards have already been sent to friends and................(5). About a week before christmas, people usually.............(6) up their decorations and an angel on the .................(7) of the christmas tree. Family presents .............(Cool usually put under the tree.
    III/ Read the passage choose true ( T) or false ( F)
    London is Britain/s biggest city. It is a very old city and dates back to the Romans. It is a city of historic building and churches, and it has many beautiful parks.It also has some of the best museum in the world. London is very crowded in summer. It is a popular city with foreign tourists and has more than eight million visitors a year. The city is famous for its shopping and department stores. London has an excellent underground railway system, so it is eary for tourists to get around.
    None of the cities in Britain is bigger than London
    London is founded by the Romans
    London has historic buildings and churches
    Most of the best museum in the world are situated in London
    London is not busy in summer
    It/s not easy for tourists to travel around London
    IV Complete the second sentence so that it has the same meaning to the first ( 2ms)
    People speak english over the world.
    English ............................................................................
    Do you mind if I take a photo
    Would you mind ................................................................
    -------------------- HẾT ---------------------









    TEST 3
    I. TRẮC NGHIỆM : Chọn một đáp án đúng (4mks)
    1. The 23rd Seagams____________in the Philippenes.
    a. will hold b. will held c. would be held d. is held
    2. She asked me if I_________pop music
    a. like b. to like c. will like d. liked
    3. I______it 5 years ago
    a. have seen b. saw c. was seeing d. am seeing.
    4. It's very kind________you to help me.
    a. for b. at c. off d. of
    5. Would you mind________I smoked here.
    a. When b. that c. if d. for
    6. The old lamp________in China is 5 dollars
    a. to be making b. making c. mode d. make
    7. Millions of Chirsmas card_______every year.
    a. were sent b. are sent c. send d. is sending.
    8. I don't know how_________the game
    a. playing b. to play c. player d. can I play
    II. Chọn đáp án đúng rồi điền vào chỗ trống (2mks)
    Mrs Jackson is an old woman who has a small room (1)___an old house. She (2)___there since 1974. That was the year when her husband (3)____.He had been ill (4)___many years. After his death Mrs Jaskson had (5)__money a tall. She found work in a factory. Her Job was to clean the offices. She (6)_______get up(7)_______the morning. She doesn't have much money (Cool_______she hoppier now.
    1. a. in b. on c. from d. of
    2. a. is living b. lives c. lived d. has lived
    3. a. died b. has died c. dead d. was dead
    4. a. since b. for c. in d. during
    5. a. none b. any c. no d. not
    6. a. must b. must to c. had to d. has to
    7. a. for b. at c. in d. to
    8. a. so b. because c. but d. and
    III. Chọn từ đúng để sữa lổi sai cho mỗi câu sau đây (2mks)
    1. The climate in Vietnam is different of that of England Sad a. than b. from c. with)
    2. He has waited there for a quarter paster past fix.: (a. at b. since c. when)
    3. Did you ever read short stories by Nam Cao ?Sad a. Do b. have c. Has)
    4. I have lived here here for last month Sad a. since b. from c. ago )
    IV. Hoàn thành các câu sau (2mks)
    1. Lan / like / learn English 2. Last week / she / buy English - Vietnamese dictionary.
    TEST 4
    I. Khoanh tròn câu đúng nhất (2m)
    1/’’………………………this week ‘’ ‘’No, she’s on holiday. ‘’
    A/ Is Susan working B/ Does Susan work C/ Does work Susan D/ Has Susan worked
    2/ Tom……………… his hand when he was cooking the dinner
    A/ burn B/ was burning C/ has burnt D/ burnt
    3/………………………Robert lately
    A/Did you see B/ Do you see C/ Have you seen D/ Are you seeing
    4/ Nylon ……………………in the 1930’s
    A/ invented B/ was invented C/is invented D/ has been invented
    5/ Where …………………………………? ‘’in London’’
    A/ were you born B/ are you born C/ have you been born D/ did you born
    6/ The librarian asked us ………………so much noise
    A/ don’t make B/ not make C/ not making D/ not to make
    7/ My brother speaks…………………………
    A/English perfect B/ perfect English C/ English perfectly D/ perfectly English
    8/ The ……………..children started to get
    A/ Boring B/ Bored C/ Bore D/ Born
    II.Hoàn thành đoạn văn sau với từ cho sẵn
    Famous, statue, be, visitor, woman, large, weigh, gift, much
    Ex: One of the most (0) famous statue in the world stands on Ellis island New
    York harbor. This statue (1)…………………., of course, the statue of Liberty is a(2)…………….who holds a torch up high (3)………can go inside the statue. The statue is so (4)……………that as many as twelve people can stand insidethe. Torch.Many (5)………………..people can stand in other parts of the (6)……………….The statue (7)………………….225 tons and is 306 feet tall. It was a (Cool……………
    To the United States from the people of France
    III/ Viết lại câu sau với từ gợi ý sao cho nghĩa không đổi (2m).
    1/ Someone stole my bike last night.
    My bike……………………………………………………………………..
    2/ Can I sit here ?.
    Would you mind ………………………………………………………………………….?
    3/ The hairdresser is cutting my hair this afternoon.
    I am…………………………………………………………………………………………………..
    4/ ‘’Do you like Marlon Brando?’’she asked.
    She asked………………………………………………………………………………………
    IV.Điền từ thích hợp vào chỗ trống .(2m)
    1/ He is never absent………………….school
    2/ She is afraid ……………crossing the busy street
    3/She was excited……………………..joy.
    4/ Are you amazed…………………seeing that scene?
    V.Chia những từ trong ngoặc theo thì thích hợp(2m)
    1/He (learn)……………………………English since he was ten.
    2/ She fell asleep when she(read)……………………………….
    3/ This bridge (finish)……………………………..before Tet.
    4/Her son(not/visit)………………………………………her very often.
    ------------------------ HẾT ---------------------------




    TEST 5
    I/. Matching A with B (2ms)
    A B
    1. Would you mind if I smoked ? a. No , I don’t mind .
    2. Can I help you ? b. It’s only a 30-minute drive
    3. Are we far from the city center ? c. Thank you. It’s very kind of you.
    4. Do you mind if taking some photos? d. I’d prefer you didn’t
    1............ 2 ............... 3 .............. 4 ..................
    II. Complete the passage by choosing A, B, C or D. (2m)
    Twenty years ago only large companies (1)..........................computers. They were large ( 2)............ which filled rooms and they always had big tapes which went round and round. (3).......................the 1980s one in every tow families (4).......................Britain had a micro-computer- most schools also had several.(5).............................new machines were much cheaper and much smaller (6)..................... the older ones. People used them (7) ....................pleasure as well as business. A recent survey showed that over 40% of home computer owners used them mainly for (Cool............
    1. A. have B. had C. has D. having
    2. A.machines B. matches C.metal D. factories
    3. A. on B. At C. in D. of
    4. A. in B. at C. on D. over
    5. A. They B. This C. That D. These
    6. A. that B. over C. than D. as
    7. A. to B. for C. with D. of
    8. A.games B. lines C. plays D. changes
    III Rewrite each sentence , beginning as shown , so that the meaning stays the same (2m ).
    She gave me a dress .
    I ...............................................................................................................
    2. I started learning English three years ago .
    I have ...........................................................................................................
    3. “ Do many tourists visit Viet Nam every year , Hanh?’’ Susan asked .
    Susan asked Hanh ...........................................................................................
    Could you lend me some money ?
    Do you mind ...................................................................................................
    IV/ Listen the dialogue and choose correet answer (2ms)
    (The dialogue is between Mr Robinson, Mis Robinson and Liz)
    Who does Mrs Robinson want to go to the flower market?
    A. Liz B.Mr Robinson C. Her friend
    2. What does Liz buy?
    A. Vegetables B. fruit C. Watermelon seeds
    3. Mrs Robinson is asking Mrs Nga how to.................spring rolls.
    A. do B. get C. Make
    4. Mrs Robinson want some peach blossoms and ..............for Tet.
    A. marigolds B. roses C. ear-rings.
    V/ Choose the best answer.(2ms)
    That letter..............last night by her (wrote / was wrote / was written / write ).
    They ...............this house since last year ( build / built / to build / have built).
    We were having dinner................the phone rang (since / for / when / as)
    I take part ....................most youth activities of my school ( of / on / to / in)
    Nga asked me......................a driving licence.(if / whether / if I had / whether I have).
    I don’t know how.................the game ( playing / plays / played / to play)
    He is anxious ............ for the test results ( wait / to wait / waiting / waits )
    I have to go to the bank in order ............. some money. ( change / changing / to change / changes ).
    ------------------ HẾT -------------------

    TEST 6
    I.Choose A, B , C , or D for the following sentences:
    1. She fell off a bike and ...... her head on the road.
    A.hited B.hit C.hitted
    2.....you like a cup of coffee? Yes, please.
    A.could B.do C.would
    3.It is difficult ......all the in structions at the same time
    A.to remember B.remember C.remembering D. remembered
    4.Would you mind ....for a few minutes ?
    A.to wait B.wait C.waiting D.be waiting
    5.Would you mind if I .....a photo ?
    A.take B.took C.taking D.to take
    6.Do you mind if I ......here ?
    A.to sitting B.to sit C.sit D. sitting
    7.Let’s..... the festival together
    A.going B.to go C. go D. went
    8.Angkor Wat should really.....as wonder because it is the largest temple in the world
    A.know B. known C.knew D. be known
    9.He told me .... to do in that situation
    A.how B. where C. when D. what
    10.I will try to .... the printer for you
    A.correct B. do C. fix D.correcting
    11.How long ..... a teacher ? For three years now
    A.are you B. have you been C.were you
    12.The weather was fine so we decided to go...... foot
    A.on B. by C. with
    II.Write the second sentence so that it has a same meaning as the first
    1.To travel around the world is exciting =>It...................................................................
    2.The cat is sitting in the table.It is wild. =>The cat ............................................................
    3. “ She is a teacher “ Nga said. =>Nga said ...........................................................
    4.He kicked the ball. =>The ball..............................................................
    5.” Is Ha Long Bay in Quang Ninh province? “ =>Nhi asked .........................................................
    6.I have learned english =>English...............................................................
    III.Listen and complete these sentences
    Today I’m going to explain how to(1).....................a(2)..........................heap.First of all you must use only (3)...................matter , which includes tea(4)...................., egg shells but wash the shells first _and tissues.Don’t use any (5).......................... or grain products because this attracts rats. Find a (6).....................in your (7)................that gets a few hours of(Cool..............................each day.
    IV.Read the test and answer the questions
    Viet is a student and he lives in a bed_sit in a suburb of HaNoi.It’s apart of an old house . He has one room and a kitchen and share a bathroom with three other people . In his room , there is a bed on the left hand side . There is an armchair beside the bed.The desk is opposite the bed and there is a closet on the right side of the room . Above the desk , there is a bookshelf and above the bed there is a clock. He has a tv and a hi-fi , too. In the kitchen , there is a cooker on the right hand side. The sink is near the cooker . There’s a small table and two chairs in the center. The kitchen is small , but it’s ok. Viet like his room very much
    1.Where does Viet live? =>....................................................................................................
    2.How many people share the bathroom with Viet? =>..........................................................................
    3.What is there on the right side of the room ? =>...................................................................................
    4.Where is the cooker? =>........................................................................................................

    ------------------HẾT ------------------
    TEST 7
    I/ Chọn đáp án đúng nhất A,B,C hoặc D hoàn thành các câu sau đây : (2,5đ)
    1/ Have you ……………. Any news about Lan since her bike accident
    a/ heard b/ hearing c/ hear
    2/ We ……………dinner when he arrived yesterday evening.
    A/ were having b/ is having c/ are having
    3/ Mai asked her friend……………shopping
    a/ goes b/ to go c/ go
    4/ I have known her………………..two years.
    A/ with b/ for c/ since
    5/ would you mind……..the window
    a/ open b/ opening c/ opened
    6/ The Statue of liberty ……………….in the United States by France in 1876
    7/ ………………..is often called “ THE WINDY CITY”
    a/ San Francisco b/ Chicago c/ Hawaii
    8/ The table…………….of wood is more expensive than plastics
    a/ makes b/ made c/ make
    9/ The old car tires are ………to make pipes and floor coverings
    a/ reused b/ reduced c/ recycled
    10/ How many ………………do you celebrate in your country ?
    a/ festivals b/ festival c/ festivanl
    II/ Đọc đoạn văn bên dưới và làm bài tập bên dưới : (2đ)
    Tet or Lunar New Year holiday is the most important celebration for Vietnamese people. Tet is a festival which happens in late January or early February. Before Tet, people usually clean and decorate their homes. They go to mark to buy candy, jams or dried water melon seeds. They also get new clothes which are worn at Tet. They often buy beach blossoms and marigolds which are traditional flowers on Tet holiday . Tet is a time for family members gather and have some special meals with special food such as sticky rice cakes. People foten visit relatives and close friends on the second day of the holiday.
    Chọn các câu sau đây đúng (T) hay sai (F) so với thông tin trong bài:
    1/ Tet is the most important celebration in Vietnam.
    2/ Tet happens in early January.
    3/ people often visit relatives and close friends on the first day of New Year
    4/ Vietnamese people wear new clothes at Tet
    III/ Chọn từ hoặc cụm từ sau A,B,C,D không đúng trong cách nói Tiếng Anh (2,5đ)
    1/ James should be tell the news as soon as possible.
    A B C D
    2/ The assistant asked Helen whether those was too small for her.
    A B C D
    3/ It was late, so we decided taking a taxi home
    A B C D
    4/ I don’t know who wrote the song, but I’ll try and find about.
    A B C D
    5/ She showed me where did I left my luggage.
    A B C D
    IV/ Viết lại các câu sau đây vói từ cho trước sau cho nghĩa không đổi so với câu trước đó : (3đ)
    1/ Could you tell me how to study English ?
    Would you mind………………………………………………………………..?
    2/ they built this house more than one hundred years ago.
    This house……………………………………………………………………………………..
    3/ Is Phong Nha in Quang Tri province ?
    The tourist asked Lan……………………………………………………………………………
    ---------------- HẾT -------------
    TEST 8
    A/ TRẮC NGHIỆM:( 8 điểm)
    I/ choose a ,b ,c or d to complete the sentences
    1/ Thank you very much for the flowers you............. me last night.
    a/ Send b/ Sent c/ Sending d/ Sended
    2/English.........................all over the world.
    a/ Speak b/ Spoke c/ Is spoken d/ Spoken
    3/ It is difficult .................. him.
    a/ Understand b/ Understanding c/ Understood d/ To understand
    4/ She has lived here....................... 1990
    a/ since b/ at c/ for d/ in
    II/ Choose the correct sentence.
    1/
    a/ Would you mind helped me with my luggage?
    b/ Do you mind if I helped you with your luggage?
    c/Would you mind helping me with my luggage?
    d/ Do you mind helped me with my luggage?
    2/
    a/ The bike made in Vietnam is my bike.
    b/ The bike mading in Vietnam is my bike.
    c/ The bike make in Vietnam is my bike.
    d/The bike making in Vietnam is my bike.
    3/
    a/ They asked me if I was a student here.
    b/ They asked me if I am a student there.
    c/ They asked me if I was a student there.
    d/ They asked me if I was a student there.
    III/ Read the text:
    Centuries ago in Ancient Greece , a man by the name of Antipater of Sidon compiled a list of what he thought were the seven wonders of the world. The seven included The Hanging Gardens of Babylon in present- day Iraq, The Statue of Zeus in Greece , and the Pyramid of Cheops in Egypt . The Pyramid is theonly wonder you can still see today . Many people claim that there were other wonders , which the ancient Greeks knew nothing about . These include The Great Wall of China , The Taj Mahal in India and Angkor Wat in Cambodia.
    Make T or F
    a/ Seven wonders of the world were compiled a list by a man who lived in Ancient
    Greece.
    b/ Now people can still see the Pyramid of Cheop in Egypt.
    c/ Centuries ago The Hanging Gardens of Babylon wasn't one of the seven wonders of the world
    B/ TỰ LUẬN( 2điểm)
    IV/ Put the words given in order.
    1/ her/ she / is / that / will / give / her / a / delighted / birthday / parents / present.
    2/ house / been / more / for / months / by / workers / skillfull / this / has / than / 5 / built

    -----------------------HẾT --------------------------







    TEST 9
    I.:Hãy vòng tròn A,B,C hoặc D để chọn đáp án đúng nhất trong những câu sau (3.5 điểm)
    1/ I can see a boy……….a water buffalo.
    A. ride B.riding C.to ride D.rode
    2/ Would you mind……….the windows
    A. to close B.close C. closing D.closed
    3/ ……………you mind if I smoke ?
    A.could B.don’t C.do D.would
    4/ How about………….to Thai Binh Market ?
    A.going B.to go C. went D.gone
    5/ I was reading …………my sisters were playing with their dolls.
    A. When B. While C. at which D. at time
    6/ Millions of christmas card……………..every year.
    A.were sent B.send C. is sending D. are send
    7/ The pyramid of cheops is one of the seven…………of the world.
    A Pyramids B. Temples C. Landmarks D. wonders
    8/ They had the porter ……………their luggage
    A carry B.carrying C. to carry D. carried
    9/ I take part………..most youth activities of my school.
    A.of B.on C. in D. to
    10/ It’s dangerous ………..in this river.
    A to swim B swim C swimming D swam
    II. Nối cột A với cột B ( 1 điểm )
    A B
    1/ Ha L ong Bay a. China
    2/ Great Wall of China b. England
    3/ Big Ben c. France
    4/ Eiffel Tower d. Viet Nam
    III/ Dùng những ừ thích hợp để hoàn thành đoạn văn sau (3 điểm )
    celebrated , from, clothes, to, food, houses
    Viet Nam’s New Year is(1).........according to the Lunar calendar. It’s officially known as Tết Nguy ên Đán or Tet. It begins between January twenty-first and February nineteenth. The exact date changes (2)……year(3)…… year. Vietnamese people usually make preparations for the holiday several weeks beforehand They tidy their(4) ……......,cook special(5).......……, clean and make offerings on the family altars. On the New Year’Eve, people sit up to midnight to see the New Year coming up, then they put on new(6)......……and give one another the greetings of the season.
    a) Điền các từ trong ô vào đúng vị trí (1,5 điểm)
    b) Đọc đoạn văn rồi trả lời các câu hỏi sau: (1.5 điểm)
    What is Vietnam’s New Year known as ?……………………………………………………….
    When does the Lunar New Year begin ?………………………………………………………..
    3. What do Vietnamese people usually do to prepare for tet ?..............................................................
    IV. Viết lại các câu sau với các từ gợi ý. ( 2.5 điểm )
    Tom said: “ I am a student ‘”
    à Tom said that ………………………………
    The player kicked the ball into the goal .
    à The ball…………………………………………….
    Shall I sit here ?
    àDo you mind if I ……………………………..
    It is a contest in which participants have to cook rice.
    à It’s a………………………………………….
    People play football all over the world.
    à Football………………………………………
    --------------- HẾT -----------------
    TEST 10
    A/ Trắc nghiệm: (8đ)
    I/ Choose the best answer: (4đ)
    1. She arrived early ___________ order to get a good seat.
    A- on B- in C- ont D- at
    2. I am __________ that you broke the record.
    A- delighting B- delight C- delightful D- delighted
    3. The radio was ___________ by Tim yesterday.
    A- repaired B- repairing C- repair D- repairs
    4. Would you __________ cleaning the floor for me?
    A- like B- please C- mind D- rather
    5. It is difficult __________ all these things.
    A- remembered B- remembering C- to remember D- remember
    6. Bullions of cans are thrown _________ every year all over the world.
    A- up B- away C- in D- on
    7. Don’t let children __________ near the lake.
    A- plays B- playing C- played D- play
    8. The question sounds very ____________.
    A- easy B- easily C- ease D- at ease
    II/ Read the passage and check true or false: (4đ)

    The ancient town of Hoi An lies on the river Thu Bon, more than 30 kilometres to the south of Da Nang. Occupied by early western traders, Hoi An was one of the major old-time commercial ports of south Asia in the 16th century.

    Hoi An is famous for old temples, pagodas, tiled-roof houses and narrow streets. Tourists can visit the relics of Sa Huynh and cham civization. They can also enjoy the beautiful scenery of the river Thu Bon, Cua Dai beach, etc. In recent years, Hoi An has be come a very popular tourist destination in Viet Nam. Importantly, the committee of the world. Heritages of UNESCO officially certifid Hoi An as a world heritage site in 1999.
    1/ Hoi An is the ancient town in Quang Nam.
    2/ It is famous for high building.
    3/ Tourists can visit old temples, pagodas and tiled-roof house in Hoi An.
    4/ Hoi An was recognized as a world Heritage site in 1999.
    B/ Tự luận: (2đ)
    III/ Rearange the words to create meningful sentences:
    1/ Hue / Mr Nam / tonight / arriving / in / is.
    -> .........................................................................................................................................
    2/ back / in / months / going / England / they / two / are / to.
    -> .........................................................................................................................................
    3/ It / not / difficult / is / this sentence / to / translate / into / English.
    -> ........................................................................................................................................
    4/ Would / lending / you / me / mind / dictionary / your?
    -> ........................................................................................................................................


    ------------------- HẾT ------------

    TEST 11

    I,Choose the best answer to complete the following sentences: (2.5)
    I put my hat on _________ protect my face from the sunlight.
    a.for b.in order c.in order to d. to
    2.Don’t give the victim any food or drink if he or she gets________.
    a. fainting b.shock c.burn d.cold
    3.The boy _______ next to Hoa is a new comer.
    a.sits b. to sit c. sitting d. sit
    4. We ________ in Le Nin park when it rained.
    a.walked b.were walking c.have walked d. are walking
    5.would you mind if I________ on the television?
    a.will turn b.was turning c.turned d. turn
    6. Color television __________ by John Logie Baird in 1928.
    a. invented b. was invented c. has invented d. is invented
    7. The bike__________ in Japan is USD100.
    a.making b. made c.to make d. make
    8. We have learned English__________ 2000.
    a.since b.for c.in d. from
    9.Their parents are happy _________ good news from their teacher.
    a.hear b. to hear c.hearing d. heard
    10.She is looking forward to________ a good job
    a.get b.getting c.gets d. to get
    II,Read the passage and then answer the questions below:(3.0)
    Ha Long- Bay of the Descending Dragon – is popular with both Vietnamese and international tourists. One of the attractions of Ha Long is the Bay’s calm water with limestone mountains.The Bay’s water is clear during the spring and early summer. Upon arriving in Ha Long city,visitors can go along Chay Beach. From the beach, they can hire a boat and go out to the Bay. It is hear that the visitors can find some of Southest Asia’s most beautiful sites.Dau Go Cave is one of the most beautiful caves at Ha Long. It was the cave in which General Tran Hung Dao hid wooden stakes to beat the Mongols on Bach Dang River in 1288.
    1.Whom is Ha Long popular with?
    2.What is one of the attractions of Ha Long ?
    3.What is the Bay’s water like ?
    4.What can visitor do when they arrive in Ha Long city?
    5.Which is one of the most beautiful caves at Ha Long ?
    6.Where did General Tran Hung Dao hide wooden stakes to beat the Mongols on Bach Dang River in 1288 ?
    III,Listen. You are going to listen to Lily talking about herself. You are going to listen twice. Check T or F on the following sentences (2.0)
    1.Lily comes from China.
    2.English is important to her as she will need it for her future job.
    3.She started learning English when she was eighteen.
    4.She has a problem with listening
    IV,Rewrite the following sentences: (2.5)
    1.My father bought me some colored pencils. =>Some___________________________________.
    2.’’Do you read this information, Lan ?’’. Ba asked =>Ba asked ___________________________.
    3.The students learn how to recycle waste paper. They are very excited.
    The students are ____________________________________________.
    4.she (practice) her piano lesson at 7 o’clock last night.
    _________________________________________________________.
    5.This dress was made by a famous tailor.
    A famous tailor___________________________________________.
    .--------------------- HẾT ----------------------
    TEST 12

    I)Khoanh tròn a,b,c hoặc d cho câu trả lời đúng nhất(7p):
    1)She hasn't finished the letter........................
    a)already b)just c)yet d)never
    2) Lan is studying hard.......................pass the final exam.
    a)for b)in order to c)so to d)as to
    3)It's too cold outside. Would you mind.......................the window?
    a)to close b)close c)closed d)closing
    4)Would you like to the movies tonight?
    Sorry, I can't . I.......................my homework this evening.
    a)am doing b)do c)will do d)doing
    5) The teacher.................to the principal is in charge of my class.
    a) talks b) is talking c) talking d) to talking
    6) The bike.......................in Japan is $ 100.(making, made,is making, to make)
    a)making b)made c)is making d)to make
    7)We....................... dinner when the phone rang.
    a)are having b)had c)have had d)were having
    Cool Color television ..... by John Logie Bard in 1982.
    a)invented b)was invent c)was invented d)has invented
    9) He said that he.......................for a car company.
    a)worked b)works c)is working d)has worked
    10) " Do you know where.......................?" – "No, he didn't say"
    a)Tom has gone b)has Tom gone c) did Tom go d)Tom went
    IIViết lại các câu sau sao cho nghĩa không đổi so với câu trước :(1,5p)
    1) Is it all right if I take some photographs?
    Would you mind.........................................................................
    2) " We like this place" the tourists said.
    The tourists said...................................................................................
    III) Dùng already hoặc yet để hoàn thành các câu sau:(1.5p)
    Example : I/ bought/ a jacket.
    I have already bought a jacket.
    He/ not finish/his project.
    He has not finished his project yet.
    1)David/ leave/ the party.
    .......................................................................................................................................
    2) I/ not receive/ his letter.
    .......................................................................................................................................
    ------------------ HẾT -----------
    TEST 13
    I/Trắc nghiệm : Chọn từ hoặc cụm từ đúng nhất để hoàn thành các câu sau đây
    1/ ……… another cup of tea ,Janet?
    A. Will you like B. did you like C. would you like D. You would like
    2/ The woman ……… a new shirt is Mrs Lan.
    A. made B. making C. to make D to mading
    3/ I finished housework while my mother ……… dinner.
    A.cook B. to cook C. was cooking D. is cooking
    4/ The first prize ………. To the Me Kong team just after the final match yesterday.
    A.award B. was awarded C. awarding D. is awarded)
    5/ I was in such a hurry that I left one of my bags ...
    A.out B. behind C.on D. in
    6/ I’d love to go to the theatre to night, …….. I’m too busy .
    A.but B.and C.because D. if
    7/ I’m bored . ....................
    A.Let’s play a game B. let’s to play a game
    C. let’s playing a game D.let play a game
    8/ I don’t know ............table-tennes.can you show me?
    A.what to play B. how to play C. how play D. how to playing

    II/ Viết lại các câu sau sao cho nghĩa không đổi bắt đầu theo gợi ý:(25pts)

    1. People speak English all over the world.
    - English ……………………………………………………………………………
    2. “Is Ha Long Bay in Quang Binh province?”
    - I asked my father……………………………………………………
    ----------------- HẾT -------

    TEST 14
    I- Circle the best answer ( 4 m)
    1/ Shoes and sandals are .............. from recycled old car tires
    a. make b . made c. maked d. to make
    2/ It is fun ................. T.V.
    a. to watch b. watching c. watched d. watch
    3 /My school will be ...................... next year .
    a. building b. to build c. built d. builded
    4/ Would you mind .................. ......... the windows ?
    a .open b.to open c. opening d. opened
    5/ He ...........a new computer on his birthday by his mother
    a. gave b. has given c. given d.was given
    6 /Glass should be collected and sent to factories for ............
    a.recycling b.reducing c. refilling d. reusing
    7/ I promise I .............. video games any time .
    a. will play b. play c. won’t play d/ to play
    8/They were ..............to repair the table.
    a. tell b. told c.to tell d. telling
    II-Match a line in A with a line in B (1m)
    A
    B
    1-The Tran family was sleeping
    2-While Lan was eating ,
    3-When Nam won the race ,
    4-It was raining
    a-when the plane got to Ha Noi .
    b-when the mailman came .
    c-the crowd was cheering .
    d-the phone rang
    III- Read the passage and choose TRUE or FALSE statements ( 2,5 m)
    A boy was riding a bike when he had an accident . He fell off his bike and his head on the road . His head was hurt , it was bleeding . However , he was still conscious . It was an emergency so people called an ambulance, in order to take him to hospital. Some people tried to stop the bleeding by using a handkerchief to cover the wound . Then they put pressure on it and held tight . After ten minutes , the ambulance arrived and people took the victim to hospital.
    1 / The boy had a bike accident T / F
    2 / His left hand was broken. T / F
    3 / The boy was still unconscious . T / F
    4 / People covered his wound with a thick bandage . T / F
    5 / The boy was taken to hospital after ten minutes. T / F
    III/Rewrite the sentences ( 2,5 m ) :
    1/ It is difficult to follow your directions.(0,5)
    Your directions................................................................................................................
    2/ People wash the used plastic bottles with water.
    The used.plastic.......................................................................................................................
    3/ The milkmen in Britain collect empty milk bottles .
    Empty milk...............................................................................................................................
    4- The school has about one thousand students .
    There..............................................................................................................................................
    5- I passed all the exams .I am happy .
    I am appy.................................................................................................................................

    -------------------- HẾT --------------------



    TEST 15
    I. Choose the best answer :5 marks
    1. We should reuse cloth bags ................ of plastic bags .
    a. instead b. besides c. apart d. without
    2. In the world , million of papers ......away every day .
    a. thrown b. is throwing c. are thrown d. threw
    3. He ......... many old books for 5 years.
    a. recycled b. is recycling c. has recycled d. will recycle
    4. They .................. mashed into small pieces last week .
    a. was b. were c. is d. are
    5. ...............means not buying products which are over packaged .
    a. Reduce b. Reuse c. Recycle d. Repeat
    6. To prepare for the new year , I .................. my house again since last month .
    a. paint b. painted c. have painted d. has painted
    7. The used plastic bottles ................... with water several times yesterday.
    a. washed b. is washed c. are washed d. were washed
    8. It is dangerous ............. quickly in the Tet holiday .
    a. driving b. drove c. to drive d. driven
    9. I am ............... that you passed your English exam .
    a. please b. happily c. happy d. friendly
    10. I am looking forward to ................... you on next Sunday .
    a. meeting b. meet c. met d. will meet
    11. The liquid ....................... into new glassware .
    a. is blown b. blew c. is blowing d. are blown
    12. The empty bottles ...................... and ............. the factories for recycling .
    a. collected – sent b. collected – are sent
    c. are collected – sent d. collect – send
    13. We are ready ................. the environment .
    a. clean b. cleaned c. cleaning d. to clean
    14. Shoes ...................... from old tires to safe money .
    a. is made b. are made c. is making d. will make
    15. We should study English better so as ............a good job .
    a. get b. will get c. to get d. getting
    16. Do you mind if Lan ................ that book away ?
    a. take b. taked c. takes d. took
    17. Would you mind ................. the door ?
    a. open b. opening c. opened d. opens
    18.It ..................... raining an hour ago .
    a. start b. started c. has started d. starts
    19. I ..................... in Danang several years .
    a. lives b. lived c. have lived d. has lived
    20. We .................. Tom and Mary since last TET holiday .
    a. don’t see b. didn’t see c. hasn’t d. haven’t seen
    II.Complete the text with given words : 1.5 marks
    wound , ambulance , accident , bleeding , emergency , conscious
    Tim was riding a motorbike when he had an (1) ............................ . He fell off his motorbike and hit his head on the road . His head was hurt and it was badly bleeding . However , he was still (2) ................... . It was an (3) ............ so Mary called an (4) ............................ in order to take him to Danang hospital . While waiting for the ambulance , Mary tried to stop the (5)........................... by using a handkerchief to cover the (6) .........................
    III. Combine these sentences :1mark
    1.Lan got up early yesterday. She went to the meeting on time. ( in order to )
    ...........................................................................................................................
    2. Mr Nam called an ambulance . He wanted to take Mr Luc to the hospital . ( so as to )
    .............................................................................................................
    IV. Complete these sentences :1.5 mark
    Lan was happy ....... pass the English exam .
    Hoa is pleased............ you went........school on time.
    I promise .................. learn English better next month.
    V. Make sentence : 1 mark
    Why/ not / old bottles/ recycled / last / Sunday / ? /
    ....................................................................................................
    He / show / me / where / buy / flowers /
    ....................................................................................................

    -------------- HẾT ------------


    TEST 16
    I.Trắc nghiện:(8 ms)
    Choose a,b,c or d for the following sentences : (8ms )
    1.My family lived ……….a farm not far from London.
    a.in b.on c.at d.above
    2.There is nobody in the dinning-room.The dinning-room is…………..
    a.full b.empty c.clean d.tidy
    3.The weather …………..nice yesterday.
    a.is b.was c.will be d.has been
    4. a.Have you wrote a letter to Nancy yet? -Not yet.I have been busy
    b.Have you written a letter to Nancy yet?
    c.Have you wrote a letter for Nancy yet?
    d.Have you written a letter Nancy yet?
    5. a.Do you think that the magazine is not as big the newspaper?
    b.Do you think that the magazine is not so big the newspaper?
    c.Do you think that the magazine is not big as the newspaper?
    d.Do you think that the magazine is not so big as the newspaper?
    6. a.What does your house looks alike?
    b.What does your house looks like?
    c.What does your house look alike?
    d.What does your house look like?
    7.The Games were……..important that they stopped fighting for a time.
    a.so b.too c.very d.such
    8.…………………………………..donw the music?It’s too loud in here.
    a.Would you mind if I turned
    b.Would you mind if I turn
    c.Would you mind if I am turning
    d.Would you mind if I would turn
    II.Tự luận:(2 ms)
    1.Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.
    The sister asked:”Are you hungry ,Tom?”
    …………………………………………………………………….
    2.Make sentences based on the given cues.
    It/difficult/learn/two languages/same time.
    ……………………………………………………………………..

    ----------------HẾT -------------------


    TEST 17
    I/ Complete the sentence by choosing A,B,C or D. (5 ms)
    1. These buildings ............ 80 years ago.
    a. built c were built
    b. are built d. was built
    2. My collegue told me what .............. when I visited China.
    a. to do c. does
    b. do d. doing
    3. I prefer lemon juice ............ orange juice.
    rather c to
    b. more d. than
    4. Doing exercise is good for our............
    a. healthy c. healthful
    b. healthily d. health
    5. Would you like to watch on .......... film.
    excite c. excited
    exciting d. excites
    6. This is the girl ............ Hoa.
    calls c. called
    calling d. call
    7. The house .............. last year.
    Built b.builds c.was bui d. building
    8. Are you ............... in sports ?
    interested c. interesting
    interest d. interests
    You ................... always talking in class.
    are b. have c.were d. won’t
    My father told me how .............. to the bank.
    to go b. went c.go d. going
    II/ Complete the passage by choosing A,B,C or D. (3 ms )
    Twenty year ago only large companies (1)..... Computer. They were large machines which filled rooms and they always had big tapes which rent round and round (2)..... the 1950s one is every two families (3)..... Britain had a micro - computer - most school also had several (4)..... new machines were much cheaper and much smaller (5).....The older ones. People used them (6)..... pleasure as well as business. A recent survey showed that over 40% of home computer owners used them mainly for games.
    1/ a. have b. had c. has d. having
    2/ a. on b. at c. in d. of
    3/ a. in b. at c. on d. over
    4/ a. they b. this c. that d. these
    5/ a. that b. over c. than d. as
    6/ a. to b. for c. with d. of
    III/ Rewrite each sentense beginning as shown so that the meaning stays the same. (2 ms).
    1. I gave her a dress.
    She .....................................................................................
    2. Do many tourists visit VN every year, Lan ? (David asked)
    David asked Lan .................................................................
    3. Could you Lend her some many ?
    Do you mind .......................................................................
    4. I started learning English 3 years ago.
    I have ..................................................................................

    -------- HẾT --------
    TEST 1
    I/ Trắc nghiệm: (5đ) đúng mỗi câu 0,5đ
    1b 2a 3c 4c 5c 6d 7d 8b 9a 10d
    II/ (3đ) Mỗi câu 0,5đ
    A/ 1a 2d 3a 4b
    B/ 1. Computers were very large and expensine.
    2. A lot of people not only own microcomprters but also know how to use them.
    III/ (2đ) Mỗi câu đúng 1đ
    a.It's interesting to go swimming
    b, The ball was kicked in to the goal by me yesterday
    ------------------------------------------
    TEST 2

    I/ Mỗi câu trả lời đúng 0,5 điểm

    1.C 2.A 3.D 4.B 5.D 6.C
    II/ Mỗi câu đúng 0,25 điểm
    1.holiday 2. although 3. preparations 4. bought 5.Relatives 6.put 7.top 8.are
    III/ Mỗi câu đúng 0,5 điểm 1.F 2.F 3.F 4.F 5.F
    IV/ Mỗi câu đúng 1 điểm

    1/ English is spoken over the world
    2/ Would you mind if I took a photo
    ------------------------------------------
    TEST 3
    I. Mỗi câu đúng 0,5 điểm
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    B
    D
    B
    D
    C
    C
    B
    B
    II. Chọn mỗi từ đúng 0,25 điểm
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    A
    D
    A
    B
    C
    C
    C
    C
    III. Chọn mỗi từ đúng 0,5 điểm
    1
    2
    3
    4
    B
    B
    B
    A
    IV. Mỗi câu 1 điểm
    1. Lan likes learning Enghlish
    2. Last week she bought an English - Vietnamese dictionary.
    ------------------------------------------
    TEST 4
    I/ 1 a 2 d 3 c 4 b 5 a 6 d 7 c 8b
    II/ 1/is 2/woman 3/ visitor 4/ large 5/ much 6/ statue 7/ weigh 8/ gift
    III/1/ My bike was stolen last night
    2/ Would you mind if I sat here?
    3/ I am having a hairdresser cut my hair this afternoon
    4/ She asked if I likedMarlon Brando
    IV/ 1/at 2/of 3/ about 4/ at
    V/ 1/has learnt 2/was raeding 3/ will be finished 4/ doesn’t visit
    -----------------------------------------
    TEST 5
    I. 1d 2c 3b 4a
    II. 1b 2a 3c 4a 5d 6c 7b 8a
    III. 1. I was given a dress.
    I have learned English for three years.
    Susan asked Hanh if many tourists visited Viet Name every year.
    Do you mind lending me some money ?
    IV. 1b 2c 3c 4a
    V .
    1.was written 2. have built 3. when 4. in 5. if I had 6. to play 7. to wait 8.to change
    TAPE TRANSCRIPT:
    Mrs. Robinson: John, I want you to go the flower market for me, please.
    Mrs. Robinson: What do I have to buy?
    Mrs. Robinson: Some peach blossoms and a bunch of flowers
    Mrs. Robinson: What sort of flowers?
    Mrs. Robinson: Marigolds, because they are traditional at Tet.
    Mrs. Robinson: Anything else?
    Mrs. Robinson: No, but I need Liz to do a few things.
    Liz: What is that, Mom?
    Mrs. Robinson: Are you busy?
    Liz: No. Do you need something?
    Mrs. Robinson: Yes, Go to the market and pick up some candies and one packet of dried watermelon seeds, please.
    Liz: Okay. What are you going to do?
    Mrs. Robinson: I’m going to Mrs. Nga’s. She’s going to show me how to make spring rolls.

    ------------------------------------------
    TEST 6
    I.
    1B 2C 3A 4C 5B 6C 7C 8D 9D 10C 11B 12A
    II.
    1. It’s exciting to travel around the world
    2. The cat sitting in the table is wild
    3. Nga said she was a teacher
    4. The ball was kicked (by him)
    5. Nhi asked Nga if Ha Long Bay was in Quang Ninh province
    6. English has been learned (by me)

    III.
    1. start 2. compost 3. vegetable 4. leaves 5. meat 6. place 7.gadern 8. sunlight
    IV
    1. He lives in a bed sit in a suburb of Ha Noi
    2. Three other people share a bathroom with Viet
    3. There is a closet on the right side of the room
    4. The cooker is on the right hand side

    ------------------------------------------


    TEST 7
    I/ 1a 2a 3b 4b 5b 6b 7b 8b 9c 10a
    II/ 1 T 2F 3F 4T
    III/ 1/ A 2/D 3/C 4/D 5B
    IV/
    1/ Would you mind telling me how to study English
    2/ This house was built more than one hundred years ago.
    3/ The tourist asked Lan if Phong Nha was in Quang Tri province
    ------------------------------------------
    TEST 8
    I/ Đúng mỗi câu cho 0,8 điểm:
    1/ b 2/ c 3/ d 4/ a
    II/ Đúng mỗi câu cho 0,8 điểm:
    1/ c 2/ a 3/ d
    III/ Đúng mỗi cây cho 0,8 điểm:
    a/ T b/ T c/ F
    IV/ Đúng mỗi câu cho 1 điểm:
    1/ She is delighted that her parents will give her a birthday present.
    2/This house has been built for more than 5 months by skillfull workers.
    ------------------------------------------
    TEST 9

    I. 3,5 pts
    1.b 2c 3c 4a 5b 6d 7d 8a 9d 10a
    II. 1pt

    1d 2a 3b 4c
    III. (3pts)
    a) 1. celebrated 2. from 3. to 4. houses 5. food 6. clothes
    b)
    1. It is known as Tet Nguyen Dan.
    2. It begins between January 21st and February 19th ; the exact date changes from year to year
    3. They usually tidy their house, cook special food, clean and make offerings on the family altars.
    IV. 2,5 pts

    1. Tom said that he was a student.
    2. The ball was kicked in to the goal by the player.
    3. Do you mind if I sit here ?
    4. It’s a rice-cooking contest.
    5. Football is played all over the world.
    ------------------------------------------
    TEST 10


    I/ 1 : B ; 2 : D ; 3 : A ; 4 : C ; 5 : C ; 6 : B ; 7 : D ; 8 : A
    II/ 1 : T ; 2 : F ; 3 : T ; 4 : T
    III/ 1/ Mr Nam is arrving in Hue tonight.
    2/ They are going back to England in two months.
    3/ It is not difficult to translate this sentence in to English.
    4/ Would you mind lending me your dictionary?
    ------------------------------------------
    TEST 11
    I,chọn đúng 1 từ : (0.25)
    1c 2b 3c 4b 5c 6b 7b 8a 9b 10b
    II,Trả lời đúng 1câu: (0.5)
    1.Ha Long –Bay is popular with both Vietnamese and international tourists.
    2.One of the attractions of HaLong is the Bay’s calm water with limestone mountains.
    3.The Bay’s water is clear during the spring and early summer.
    4.Visitors can go along Chay Beach and from the beach, they can hire a boat and go out to the Bay.
    5.Dau Go Cave is one of the most beautiful caves at Ha Long.
    6. In Dau Go Cave.
    III, đúng 1 câu: (0.5)
    1T 2T 3F 4T
    Tape script
    Hi ! My name is Lily .I come from China. I’m a student ,a university student. I’m eighteen years old .I am studying English as a foreign language.English is important to me because I will need it for my job in the future. I began learning English when I was very young-at the age of eight.I think that my biggist problem is listening.People speak very quickly, so I can’t understand them
    IV, Viết đúng 1 câu: (0.25)
    1.Some colored pencils were bought by my father.
    2.Ba asked Lan if she read that information.
    3.The students are very excited to learn how to recycle waste paper.
    4.She was practicing her piano lesson at 7 o’clock last night.
    5.A famous tailor made this dress.
    ------------------------------------------
    TEST 12

    I) Mỗi câu đúng được 0,7 đ:

    Câu
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    Đáp án
    c
    b
    d
    a
    c
    b
    d
    c
    a
    d

    II) Mỗi câu đúng được 0.5đ:
    1) Would you mind taking some photograp?
    2)The tourists said that they liked that place.
    III) Mỗi câu đúng được 0.5đ:
    1) David has already left the party.
    2) I have not received his letter yet.
    ------------------------------------------

    TEST 13
    I/ TRẮC NGHIỆM : 8 ĐIỂM
    1-C 2-B 3-C 4-B 5-A 6-A 7-A 8-B
    II/TỰ LUẬN : 2 ĐIỂM
    1/ English is spoken all over the world.
    2/ I asked my father if Ha Long Bay was in Quang Binh province.
    ------------------------------------------



    TEST 14
    I- ( 4m ) : 1-b , 2-b , 3-c , 4c , 5-d , 6-a , 7c , 8b
    II- (1m ) : 1-b , 2-d , 3-c , 4-a
    III- ( 2,5m ) : 1,5 : T ; 2 , 3 , 4 : F
    IV- ( 2,5 ) :
    1- Your directions are difficult to follow .
    2- The used plastic bottles are washed with water .
    3- Empty milk bottles are collected by the milkmen in Britain .
    4- There are about one thousand students in the school.
    5- I am happy to pass all the exams .
    ------------------------------------------
    TEST 15
    I.
    1.a 2.c 3.c 4.b 5.a 6.c 7.d 8.c 9.c 10.c
    11.a 12.c 13.d 14.b 15.c 16.c 17.c 18.b 19.c 20.d
    II.
    accident
    conscious
    emergency
    ambulance
    bleeding
    wound
    III.
    Lan got up early yesterday in order to go to the meeting on time .
    Mr nam called an ambulance so as to take mr luc to the hospital .
    IV.
    to
    that – to
    I will
    V.
    1. Why weren’t old bottles recycled last Sunday ?
    2. He showed me where to buy flowers .
    ------------------------------------------
    TEST 16
    I.1.b 2.b 3.b 4.b 5.d 6.d 7.a 8.a
    II.
    1.The sister asked Tom if he was hungry.
    2. is difficult to learn two languages at the same time.
    TEST 17
    I/ Đúng mỗi câu 0.5đ
    1.c 2.a 3.c 4.d 5.b 6.c 7.b 8.a 9.a 10.a
    II/ Đúng mỗi từ 0.5đ
    1. b 2.c 3.a 4.d 5.c 6.b
    III/ Đúng mỗi câu 0.5đ
    1. She was given a dress by me.
    2. David asked Lan if many tourists visited VN every year.
    3. Do you mind lending her some mony.
    4. I have learend English for 3 year.


    Nguồn: Internet

      Hôm nay: Mon Mar 27, 2017 3:34 pm